Avís legal

En compliment del que preveu l’article 10 de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que nitisdesigns.com és un domini de Narcís Balaguer Anguila, referit a la seva activitat com a dissenyador que exerceix, amb el NIF 77919013G al carrer Jaume II nº 29, 1º 2º. 17100, La Bisbal d’Empordà (Girona). Podeu contactar-hi al telèfon 627 610 715 o mitjançant el formulari de contacte.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts d’aquest lloc web pertanyen a Narcís Balaguer Anguila o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de Narcís Balaguer Anguila.

Responsabilitat sobre els continguts

Narcís Balaguer Anguila inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a llocs web, únicament amb la intenció de difondre els treballs que ha efectuat per encàrrec. El titular del lloc no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Narcís Balaguer no podrà ser considerat responsable per cap dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per l’actuació realitzada sobre la base de la informació que en ell s’hi facilita. Així doncs no es fa responsable de les informacions, conceptes i opinions que siguin emesos, publicats o distribuïts a traves dels seus llocs web per mitjà d’enllaços (links) amb altres pàgines, o per qualsevol dels serveis que es vinculen o relacionen amb les pàgines enllaçades.

Autorització per enllaçar

Queda autoritzat l’establiment d’enllaços amb aquest lloc web. No s’autoritzen presentacions del contingut d’aquest lloc en finestra o marc aliè a nitisdesigns.com (framing).