El FICAC – Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya – vol apropar les cinematografies africanes i de la seva diàspora per així capgirar les mirades cap al continent veí a través de l’art. Des d’aquesta acurada selecció de pel·lícules es facilita programar sessions durant tot l’any arreu de Catalunya.

Proposem 2 webs en 1: facilitem la consulta de pel·lícules i agenda als usuaris, i al mateix temps permetem programar sessions als ajuntaments. Dissenyem un projecte únic combinant tipografies amb caràcter i ampliem els colors de la identitat per aconseguir més impacte i usabilitat.

SERVEIS — Disseny web 

Relyfer és una empresa de nova creació que ofereix trasllats. La oferta de transfers pel públic general està àmpliament coberta per empreses grans, altament competitives i que destinen grans sumes a publicitat.

Amb el condicionant d’un pressupost ajustat, enfoquem estratègicament el servei a les dones per aconseguir més visibilitat. Partint d’una estructura web de botiga online es dissenya un aspecte original. Programen funcionalitats a mida per millorar la usabilitat.

SERVEIS — Disseny web / branding
Client: Vinkula

FICAC

La cultura com a eina de cohesió social

Ens posicionem

Oferim cinema transformador des del primer clic.

Les pel·lícules
al detall

Descobreix en profunditat abans d’escollir.