Zero Flats ofereix solucions antipunxades, protectores, lubricants i reparadores per a bicicletes i paddle surfs, però necessita una web que, mentre aprofita la força del branding original, serveixi per ordenar totes les gammes de producte.

Dissenyem un espai perquè els usuaris descobreixin els avantatges dels productes i decideixin adquirir-los als seus establiments de confiança, sense oblidar-nos de la importància que tenen distribuïdors i venedors per contactar amb Zero Flats i adquirir de manera àgil informació rellevant.

SERVEIS — Disseny web 

Relyfer és una empresa de nova creació que ofereix trasllats. La oferta de transfers pel públic general està àmpliament coberta per empreses grans, altament competitives i que destinen grans sumes a publicitat.

Amb el condicionant d’un pressupost ajustat, enfoquem estratègicament el servei a les dones per aconseguir més visibilitat. Partint d’una estructura web de botiga online es dissenya un aspecte original. Programen funcionalitats a mida per millorar la usabilitat.

SERVEIS — Disseny web / branding
Client: Vinkula

ZERO FLATS

La solució antipunxades

Verd sobre negre

Una marca robusta potenciada amb contrastos de color.

Informació rellevant

Els avantatges ordenats faciliten l’elecció.